সুচিপত্র:

ইউসিএল এমবেডেড "টাইভারিয়ালার্ম": 7 টি ধাপ
ইউসিএল এমবেডেড "টাইভারিয়ালার্ম": 7 টি ধাপ

ভিডিও: ইউসিএল এমবেডেড "টাইভারিয়ালার্ম": 7 টি ধাপ

ভিডিও: ইউসিএল এমবেডেড
ভিডিও: ইউসিএল ফাইনাল: ব্রুজোনের বাজি রিয়াল, স্মলির লিভারপুল | UEFA Champions League Final | Oscar Bruzon 2024, জুলাই
Anonim
ইউসিএল এমবেডেড
ইউসিএল এমবেডেড

তার ফোর্টুলার জেগ ওম মিন টাইভারিয়ালার্ম

ধাপ 1:

ধাপ 2: বেসিক এমবেডেড প্রোগ্রামিং টাইভারিয়ালার্ম

I denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

অ্যালার্ম সিস্টেম ডের ভাইকার বেদ এইচজেএলপি এএফ এন ম্যাগনেটিসক সেন্সর ডার সামটিডিগ ইন্ডস্টিলেট এফটার টাইমার så ডেন সেলভ স্কিফটার মেলাম স্ট্যান্ডবাই টিলস্ট্যান্ড ও অ্যালার্মটিস্ট্যান্ড। Hvor স্ট্যান্ডবাই vil এলার্মেন aldrig aktiveres। আমি বিপদ ডিল kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring কে সতর্ক করি। Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand। Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i।

ধাপ 3: উপাদান

উপকরণ

· আরডুইনো মেগা 2560 মেড ইউএসবি নিষিদ্ধ কম্পিউটার

· টাচ সেন্সর

Magn হল ম্যাগনেটিক ফিল্ড সেন্সর

· আরজিবি এলইডি

· ব্রেডবোর্ড

Ed লেডিংনার

ধাপ 4:

কোডিং

for finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund। Kunne vise løsningen এ teste og bedre at nemmere at।

N denr den er I standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte।

আমি ভয় পাই না। Skal der hvis sensoren Mr. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i। som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser।

ধাপ 5:

টেম্পারেটুর সেন্সরেন ইআর আই ভের্কেলিগেডেন এন ম্যাগনেটসেন্সর পুরুষ

kunne ikke finde en ordentlig i programmet।

ধাপ 6: আইও তালিকা

চুম্বক সেন্সর = 2

আরজিবি সেন্সর

গ্রীন = 9

Rød = 11

Blå = 12

ট্রাইকন্যাপার

চুম্বক = 3

স্পর্শ = 4

ধাপ 7: আলোচনা

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på সপ্তাহান্তে আমি til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks। Arbejdspladser।

Videre udvikling

udvikle mere på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved allarmen men deaktiveres via trådløse فورবিন্ডেলসার। Som kan være med til sidst WIFI নিষিদ্ধকারী এবং স্টার। Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og brand। Samt andre typer som man kan bruge en alarm for।

প্রস্তাবিত: