সুচিপত্র:

Bosch El Süpürgesi: 3 ধাপ
Bosch El Süpürgesi: 3 ধাপ

ভিডিও: Bosch El Süpürgesi: 3 ধাপ

ভিডিও: Bosch El Süpürgesi: 3 ধাপ
ভিডিও: Discover the new Bosch UniversalVac 18 2024, জুলাই
Anonim
Bosch এল Süpürgesi
Bosch এল Süpürgesi

Bosch এল Süpürgesi, Ğoğunlukla küçük kırıntıları ortadan kaldırmak için kullandığımız süpürge, boyutu sayesinde evlerde tercih edilen bir görev görüyor।

ধাপ 1: Alış

আলা
আলা
আলা
আলা

İki ana parçadan oluşan makinenin ön bölgesinde toz torbası ve filtresi bulunurken arka kısmında batarya ve motor aksanları bulunuyor। Bir tuş sayesinde ortadan ikiye kolayca ayrılabilen süpürgede filtre ve toz torbası kolayca çıkarılabiliyor। Fakat toz torbasının küçük olması kullanım açısından istenilen verimi sağlayamıyor।

ধাপ 2: মোটর-পিল

মোটর-পিল
মোটর-পিল
মোটর-পিল
মোটর-পিল
মোটর-পিল
মোটর-পিল

Arka aksana geldiğimiz zaman ise motorun ve bataryanın bu bölgede olduğunu görüyoruz। Parçaların sağlam bir şekilde korunması için altı köşeli 3 vida sayesinde kapalı tutulduğu göze çarpıyor। Iserisinde ise hava çekimini sağlayan jarj edilebilir 3 adet pil ve çekimi sağlayan motor buluyor।

ধাপ 3: ছেলে

পুত্র
পুত্র

Süpürgenin tüm parçalarını ayırdığımız zaman ortaya çıkanlar ise, -3 পরাদান ওলুশান দা কবুক

-দি কবুউ বীর আড়দা টুটান আলতী কেলি 3 অ্যাডেট ভিদা

-তোজ টর্বাসি ও ফিলট্রেসি

-3 adet şarj edilebilir pil

-পিলার ইলে মোটর আরসান্দাকি বালন্ত্য্য্য সালায়ান বাকর টেলর

-Motor ve motoru koruyan plastik aksan

Bosch El Süpürgesi, şarj edilebilir piller sayesinde elde edilen enerjiyi motora aktararak hava çekimi sağlıyor। Bunun sonucunda tozlar torbada toplanıyor ve filtre sayesinde tozların motora gelmesi engelleniyor। Düzenli olarak toz torbasının temizlenmesi ve pillerinin şarj edilmesi gerekiyor।

প্রস্তাবিত: