সুচিপত্র:

EAL - লগইন সিস্টেম: 4 টি ধাপ
EAL - লগইন সিস্টেম: 4 টি ধাপ

ভিডিও: EAL - লগইন সিস্টেম: 4 টি ধাপ

ভিডিও: EAL - লগইন সিস্টেম: 4 টি ধাপ
ভিডিও: IELTS EXAM CENTER | কোথায় #IELTS পরীক্ষা দিলে বেশি স্কোর পাওয়া যায়? জেনে নিন আসল সিক্রেট ! 2024, জুলাই
Anonim
EAL - লগইন সিস্টেম
EAL - লগইন সিস্টেম

ভূমিকা

Vi har valgt og lave et adgangskontrol system, som via Arduino kanstyres med brikker og kort। তার bestemmes det hvem der skal আছে tilladelse til at komme igennem en specifik dør। Dette lagers i en database, som vi har oprettet। I databasen er specifikke bruger oprettet og knyttet til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår। Dette kunne f.eks। v bre brugbart আমি নিষিদ্ধ med tyveri eller lign। Den tilknyttede hjemmeside giver mulighed for at se hvem der sidst har været igennem døren, og endvidere er det muligt at låse døren op direkte fra hjemmesiden।

ধাপ 1: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Anvendte কম্পোনেন্টার:

নেগলব্রিক

নেগেলকোর্ট

Arduino মেগা 2560।

RFID-RC522।

LED (rød, blå, grøn)

ব্রেডবোর্ড।

লেডিংগার।

নেতৃত্বের জন্য পজিশনার:

Arduino: পিন GRD-RFID-RC522: পিন GRD

Arduino: পিন 3V-ব্রেডবোর্ডের মাধ্যমে-RFID-RC522: পিন 3V

Arduino: পিন 50-RFID-RC522: MISO পিন

Arduino: পিন 51-RDID-RC522: MOSI পিন

Arduino: পিন 52-RFID-RC522: পিন SCK

আরডুইনো: পিন 53-আরএফআইডি-আরসি 522: পিন এসডিএ

Arduino: পিন 5-ব্রেডবোর্ডের মাধ্যমে-RFID-RC522: RST পিন করুন

Arduino: পিন 6-ব্রেডবোর্ডের মাধ্যমে-RFID-RC522: পিন GRØN på LED

আরডুইনো: পিন 7-ব্রেডবোর্ডের মাধ্যমে-RFID-RC522: পিন RØD på LED

Arduino: পিন 8-ব্রেডবোর্ডের মাধ্যমে-RFID-RC522: পিন BLÅ på LED

ধাপ 2: Arduino প্রোগ্রামারিং

আরডুইনো প্রোগ্রামারিং
আরডুইনো প্রোগ্রামারিং

Arduino programmeringen er lavetud fra en anden model til brug af RFID’en। Denne মডেল har vi tilpasset og rettet så den passer til vores login system। Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op til databasen। Endvidere er der blevet programmeret og tilføjet funktionen til at låse op fra hjemmesiden da døren bliver styret gennem Arduino। De data som Arduino'en skriver i monitoren, er de data den sender videre til Node-red og videre til Databasen। Vores udgave af programmeringen তার på siden খুঁজে পায়।

ধাপ 3: ধাপ 3 নোড-লাল

ধাপ 3 নোড-লাল
ধাপ 3 নোড-লাল
ধাপ 3 নোড-লাল
ধাপ 3 নোড-লাল
ধাপ 3 নোড-লাল
ধাপ 3 নোড-লাল

Node-RED er et program som brugestil at foreinde forskellige enheder med hinanden। Arduino og databasen har erbrandelse til hinanden og det er også তার Arduino’en er koblet op på hjemmesiden। Det er muligt at sende informationer begge veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner।

Vi bruger vores Node-RED til at sende de data som Arduino’en viser i fobindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scanneren, til at sende til Databasen। Ydermere bruges dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal nebne døren fra hjemmesiden।

Beskrivelse af ভালগ

I venstre side af menuen har man forskellige valgmuligheder, hver funktion er designet til at kunne noget forskelligt, eller kommunikere med forskelligt Hardware। Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi har valgt bruges til।

Som vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder সিরিয়াল। Dens funktion er at den læser data'en fra en specifik port। তার হার vi programmeret den til at se på data'en som den modtager på en bestemt USB-port। তার Arduino'en er koblet til। De data som Arduino'en sender vil blive modtaget på denne port af Node-Red।

সিরিয়াল funktionen er sat sammen med 3 forskellige funktioner। Stverst har vi valgt en funktion der hedder Debug, dens funktion er at fortælle hvilke informationer den får ind, i højre side er findes fanen Debug। Nerbner man Debug'en vil der her stå de informationer den får ind fra Serial funktionen।

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion। Det er her at vi beder den om at sende de data'er som den får ind videre। Den sidste funktion på den streng er den der hedder MYSQL। Det er den som er er kodet til at vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind।

Som sidste নেতৃত্বে på strengen fra সিরিয়াল har vi Tekst funktionen। Det er den som bruges til at skrive til Dashboard/Hjemmeside।

ধাপ 4: ধাপ 4. ডাটাবেস

ধাপ 4. ডাটাবেস
ধাপ 4. ডাটাবেস

লগইন পদ্ধতিতে virker optimalt, er der tilknyttet en database, som får oplysninger fra kontrol panelet। De informationer som den modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne। Det er her inde I databasen vi knytter de forskellige nøgler til forskellige brugere। I vores tilfælde har vi bygget databasen op med 2 forskellige tabeller। Den ene tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted। I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted। Det er denne tabel som er tilknyttet Node-Red। N Arr Arduino'en sender sine data ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at vide noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, som er tilknyttet databasen, i dette tilfælde er det Visual Studio। তার কান মানুষ skrive navnet på den person som man ønsker at se data på। তার vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel। Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at nebne døren। Det kunne f.eks। også være man søgte på et specifikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt।

প্রস্তাবিত: